Text Size

SSI OPEN WATER DIVER

“Ik keek in het water met hetzelfde gevoel dat ik bij al mijn duiken heb gehad, alsof ik een indringer was. Een klein ravijn bedekt met donkergroen wier, zwarte zeeëgels en kleine witte algenbloei opende zich onder mij. Kleine vissen die in het zeegras graasden. De zandbodem liep schuin af en verdween in een heldere, blauwe oneindigheid. De zon was zo fel dat ik mijn ogen half moest dichtknijpen. Mijn armen hingen langs mijn lichaam, ik kickte traag met mijn vinnen en gleed, terwijl ik de bodem onder mij zag passeren, steeds sneller naar beneden.  Ik stopte met kicken en gebruikte mijn vaart  om door het schitterende blauwe water te zweven.”
OWD Welkom bij je nieuwe avontuur!

Ontdek exotische locaties, verbazingwekkende kleuren en schoonheid... dit zijn maar enkele dingen die je zult ervaren in de spectaculaire onderwaterwereld. Welkom bij je nieuwe avontuur, de diepzee. Gefeliciteerd - Scubaduiken is een fantastische sport voor iedereen! Je kan je verheugen op vele gedenkwaardige duikavonturen in de jaren die komen.
Wij willen je vertellen dat we enorm blij zijn met je potentiële keuze voor de opleidingsfacility van SSI, die de opleidingsmiddelen en-normen van Scuba Schools International biedt — de beste die de scuba-industrie te bieden heeft. Jij kan een belangrijk nieuw lid worden van de wereldwijde SSI organisatie, en wij willen alles doen wat we kunnen om je net zo veel van duiken te leren houden als wij.

Het Open Water Diver brevet

Jouw ticket tot de onderwaterwereld - het OPEN WATER DIVER brevet. Je SSI handboek, DVD en opleidingssessies in het water leren je alles wat je moet weten om te beginnen met het avontuur op een plezierige en correcte manier. Het studieboek bevat vragen aan het einde van elk onderdeel om je te helpen de nieuwe kennis vast te houden en om te testen wat je hebt onthouden. Tijdens de lessen van het SSI Open Water Diver programma leer je alle noodzakelijke vaardigheden en veilige duikprocedures om je als duiker comfortabel en zelfverzekerd te voelen.
SSI Open Water Diver certificeringscards worden overal ter wereld erkend. Hiermee mag je duiken met andere gebrevetteerde duikers en je kan ermee uitrusting kopen/huren en je fles laten vullen waar je ook gaat duiken.

De filosofie van SSI

Een betrouwbare duikbuddy is zeer belangrijk. Daarom kiezen steeds meer duikers voor SSI. SSI is een van de grootste opleidingsorganisaties ter wereld. Al meer dan 30 jaar staat de naam SSI voor veilige en moderne opleidingen met een ingebouwde plezierfactor.
Een SSI opleiding wordt alleen aangeboden door SSI facilities en resorts die de competentie en ervaring bieden die je verdient. Omdat kwaliteit en zorg belangrijk is, is leren duiken met SSI echt de beste manier om te leren duiken.

Diamond

Agenda

wo sept 30 @19:00 - 08:00PM
hoofdstuk 1+2 / zwembadmodule 2
wo okt 07 @19:00 - 08:00PM
hoofdstuk 3+4 / zwembadmodule 3
wo okt 14 @19:00 - 08:00PM
hoofdstuk 5+6 / zwembadmodule 4
vr okt 16 @19:00 - 08:00PM
Theorie duikplanner
wo okt 21 @18:30 - 07:30PM
Theorie vragen uurtje / zwembadmodule 5
do okt 22 @18:30 - 07:30PM
Theorie-examen
za okt 24 @10:00 - 11:00AM
Buiten duik dag 1
zo okt 25 @10:00 - 11:00AM
Buiten duik dag 2