Text Size

Wil jij graag leren snorkelen? Dan ben je van harte welkom bij Snorkel- en Duikcentrum Purmerend. Wij geven les volgens het SSI systeem. Dit betekent dat de snorkelopleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Uiteraard hoort hier ook een les in het buitenwater bij.

Wat leer je?

Tijdens de snorkelcursus in Purmerend leer je onder ander hoe je je uitrusting gebruikt én onderhoudt. Maar ook schenken we aandacht aan de verschillende snorkeltechnieken, zoals het leegblazen van je Leren snorkelen bij Duikcentrum Purmerendsnorkel en het klaren van je duikbril. Wil je meer informatie over de prijzen en de duur van de cursus? Dan raden wij aan om even contact op te nemen.

Persoonlijke aandacht

 

Wij vinden het belangrijk dat leren snorkelen of duiken leuk is. Daarom nemen wij bij iedere cursus uitgebreid de aandacht om jou als individu te begeleiden. Je kunt dus rekenen op voldoende persoonlijke aandacht. Ook is er voldoende ruimte om jezelf te blijven verbeteren. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland onze duikschool al jaren weten te vinden. Wij verzorgen namelijk nagenoeg iedere opleiding; van snorkelaar en duiker tot duikinstructeur.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij leren snorkelen? Schrijf je dan nu in door je contactgegevens achter te laten via het contactformulier. Je kunt ons ook altijd even bellen voor extra informatie: 0299-475236. Wij staan je graag te woord en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.