Text Size

Duiksport winkelBen je op zoek naar een duiksport winkel met producten van hoge kwaliteit? Loop dan eens binnen bij Snorkel- en Duikcentrum Purmerend. In ons enorme duikcentrum kun je namelijk niet alleen terecht voor

lessen, maar ook voor alle nodige duikmaterialen.

Alles wat u nodig heeft

Om het optimale plezier uit de duiksport te behalen, is het van belang om duikartikelen van hoge kwaliteit te gebruiken. Daarom verkopen wij enkel artikelen van kwaliteitsmerken, waaronder Aqualong, Seaquest, Mares, Tusa, Suunto en Bare. Dit zijn merken die precies begrijpen wat jij als duiker nodig hebt. Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat iedereen bij ons kan slagen, ongeacht budget of duikniveau. Denk hierbij aan duikhandschoenen, vinnen, automatenset, cilinders en duiklampen en snorkelbenodigdheden.

Professioneel en helder advies

Wij zijn van mening dat een goed en persoonlijk advies erg belangrijk is. Daarom nemen wij in onze duiksport winkel uitgebreid de tijd voor je. De aankoop van duikmaterialen is immers een investering en dan wil je natuurlijk een weloverwogen beslissing maken. Wij kunnen je dan ook alles vertellen over ons assortiment. Wil je een volledige duikuitrusting bij ons kopen of huren? Laat het ons dan zeker weten, wij maken graag een passende aanbieding voor je.


Bent u op zoek naar een specifiek artikel? Kom dan gerust bij ons langs en stel je vragen! Je kunt ook altijd even van te voren contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0299-475236. Wij vertellen je graag meer over het huidige aanbod van onze duiksport winkel.